Hete rundvleesstoofpot

Een heerlijk pittig recept van: Margaret

Ingrediënten:

  • 1 pond magere runderlappen
  • 2 kopjes water
  • 125 gr boter
  • 6 aardappels, in 4en gedeeld
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 1 maggiblokje
  • 2 eetlepels massala (of kerriepoeder)
  • 1 laurierblad
  • 1 madam chanetpeper
  • peterselie
  • peper en zout
  • nootmuskaat
Smeer het vlees in met peper en zout en nootmuskaat en braad het aan. Zet het vuur lager en voeg tomaat, ui, knoflook, water en maggiblokje toe. Doe de aardappels er bovenop en strooi de massala erover. Doe vervolgens laurierblad en Madam janetpeper erbij. Laat dit ongeveer 4 uur sudderen. Garneer met wat peterselie erover.

Lekker met sambal goreng boontjes, rijst en salade.

Eet smakelijk!

Groetjes

Margaret

Klik hier voor Receptenindex