Hete rundvleesstoofpot
Een heerlijk pittig recept van: Margaret
Ingrediënten:
- 1 pond magere runderlappen
- 2 kopjes water
- 125 gr boter
- 6 aardappels, in 4en gedeeld
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1 tomaat
- 1 maggiblokje
- 2 eetlepels massala (of kerriepoeder)
- 1 laurierblad
- 1 madam chanetpeper
- peterselie
- peper en zout
- nootmuskaat
Smeer het vlees in met peper en zout en nootmuskaat en braad het aan.
Zet het vuur lager en voeg
tomaat, ui, knoflook, water en maggiblokje toe.
Doe de aardappels er bovenop en strooi de
massala erover.
Doe vervolgens laurierblad en Madam janetpeper erbij. Laat dit
ongeveer 4 uur sudderen. Garneer met wat
peterselie erover.
Lekker met sambal goreng boontjes, rijst en salade.
Eet smakelijk!
Groetjes
Margaret
Receptenindex
|
|