Kip masala met aardappels en kouseband

Van: Joy

Ingrediënten:

  • kipfilet
  • zwarte peper
  • 2 maggiblokjes
  • 1 eetlepel sojasaus
  • paprikapoeder
  • knoflookpoeder
  • uienpoeder
  • nootmuskaat
  • een kruimig soort aardappels
  • 4 eetlepels masala (toko)
  • kouseband
Bereiding: Kook de aardappels half gaar en giet ze af. Snij kipfilet in blokjes en bak het aan in een hete pan. Voeg peper, maggiblokjes,sojasaus, nootmuskaat en de paprika- uien- en knoflookpoeder toe aan de kip. Als de aardappels afgekoeld zijn, deze bij de kip doen samen met de kouseband. Voeg water toe tot dat alles onder water staat. Als laatste nu de masala kruiden toevoegen en dit op laag vuur laten prutten tot dat al het water verdampt is en er een dikke saus overblijft.

Heerlijk met roti van de toko of zie bij roti van Ed Barkmeijer

Eet smakelijk!

Joy

Klik hier voor Receptenindex