Leo's roti
Van: Leo
- 6 kipdrumsticks
- 6 middelgrote aardappels
- 4 hardgekookte eieren
- 4 flinke eetlepels Chan's masala
- 2 uien
- 6 tenen knoflook
- 2 kopjes olie
- 1 flinke lepel sambal oelek
- 300 gram kouseband
- 2 maggiblokjes
- 3 roties (Toko)
Doe olie in een pan of wok en bak vervolgens de kip, de aardappels en de eieren hierin goudbruin.
Gooi een deel olie weg, voeg in de overgebleven olie eerst de ui toe daarna de knoflook en de masala, en laat dit even fruiten.Voeg
de kip, aardappels en de ingesneden eieren toe, doe er water bij tot alles onder staat en breng dit terug aan de kook. Voeg maggiblokkjes toe en laat alles een half uurtje pruttelen. Snij de kouseband in stukjes van 4 cm snijden en laat ook die en nog een kwartiertje meekoken, tot alles ingekookt is.
Warm de roties op in de oven of magnetron. Schep de vulling op de roties.
Smakelijk eten.
Leo
Receptenindex
|
|