Rode rundvlees

Van: Inge Bindemann

Ingrediënten:

  • 1-1 1/2 kg rundvlees
  • 8 rode pepers (zaadjes eruit).
    als je het wat pittiger wilt,wat peperzaadjes erin laten.
  • 2 grote uien
  • 4 teentjes knoflook (meer mag ook)
  • half vingerkootje trassi
  • 1 eetlepel suiker
  • kopje tomatenketchup
  • 3 eetlepels ketjap
  • 1-2 vleesboullon blokjes
Bereiding:

Het rundvlees zacht koken, maar niet draderig. Bewaar het vocht. Maak alle overige ingrediënten in de blender fijn.
Bak het vlees in olie, om en om bruin en leg dit apart. Fruit de kruiden met de overgebleven olie van het vlees. Leg het vlees terug in de pan met kruiden en voeg er wat bouillon- vocht bij. Laat dit nog nasudderen met een deksel erop.

Eet dit met rijst en zoetzuur van komkommer of atjar.

Smakelijk!!!!

Inge Bindemann

Klik hier voor Receptenindex