Pork Chops van tante Joyce
Van: Dolph Heideman
Eergisteren gegeten bij mijn tante Joyce en zéér smakelijk. Vandaar dat ik het recept van haar grootmoeder wil doorgeven zodat ook anderen ervan kunnen genieten.
Maak een marinade van
- 1 volle theelepel 5 kruidenpoeder
- 1 eetlepel chili garlic (uit de fles)
- 1 theelepel geperste knoflook
- 3 eetlepels lichte sojasaus
- 1 eetlepel gulah djawa (javaanse suiker)
- 1 eetlepel rijstazijn
- 1 eetlepel rijstwijn
- zout naar behoefte
Overige ingredieënten:
- Pork chops
- maizena
- pindaolie (arachide olie)
Marineer de pork chops ca. 12 uur. Dep ze droog in keukenpapier. Wentel de chops door maizena (overtollige maizena afschudden) en bak de chops in een flink hete wok met een klein beetje pinda olie. De chops gaar bakken, buitenkant moet krokant zijn.
Selamat makan,
Dolph Heideman
Receptenindex
|
|