Sambelrecept van Hellen

Van: Hellen van Rabenswaay

Nodig:

  • 2 ons pepers (madam jeanet of adyuma)
  • 2 grote uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 1/2 eetlepel zout
  • Sap van 4 vers geperste limoenen (lemmetje)
  • 2 theelepels azijn
  • 2 eetlepels olijfolie.
De uien en knoflook fijn snijden en de ook pepers fijn maken. Zout, suiker en azijn erdoor mengen en met het limoensap fijn roeren. Twee eetlepels olijfolie toevoegen.

Het is erg lekker met alle soorten gerechten.
Aangezien ik van brood houd met oude kaas zet ik altijd een beetje van deze peper op het brood met een paar plakjes tomaten, komkommer en eventueel paprika reepjes.

Eet smakkelijk. Groetjes van Hellen.

Hellen van Rabenswaay

Klik hier voor Receptenindex

Klik hier voor Reageren, vragen stellen