Sambelrecept van Hellen
Van: Hellen van Rabenswaay
Nodig: -
2 ons pepers (madam jeanet of adyuma)
- 2 grote uien
- 3 teentjes knoflook
-
2 eetlepels suiker
- 1 1/2 eetlepel zout
- Sap van 4 vers geperste
limoenen
(lemmetje)
- 2 theelepels azijn
- 2 eetlepels olijfolie.
De uien en knoflook fijn snijden en de ook pepers fijn maken. Zout, suiker en
azijn erdoor mengen en met het limoensap fijn roeren. Twee eetlepels olijfolie
toevoegen.
Het is erg lekker met alle soorten gerechten.
Aangezien ik van brood houd met oude kaas zet ik altijd een beetje van deze
peper op het brood met een paar plakjes tomaten, komkommer en eventueel paprika
reepjes.
Eet smakkelijk. Groetjes van Hellen.
Hellen van Rabenswaay
Receptenindex
Reageren, vragen stellen
|
|