Hollandse groente met een tropisch tintje: Andijvie

Van: N. Soltani

Ingredienten:

  • Olie
  • 1 gesneden ui
  • 1 gesneden tomaat
  • 1 dubbele kipfilet in blokjes
  • Knoflook
  • Ketoembar
  • Paprikapoeder
  • Kerriepoeder
  • Ketjap manis
  • 750 gr gesneden andijvie
  • rijst
Bereiding: Doe 3 eetlepels olie in een wok. Daar bak je de kip in tot hij geelbruin is. Roerbak dan de ui en tomaat mee en voeg de knoflook, ketoembar, paprikapoeder en kerrie toe; van alles 4 theelepels. Voeg 4 eetlepels ketjap manis toe en dan de gesneden en gewassen andijvie. Dit alles roerbakken. Serveren met rijst.

Slamat makan.

Opmerkingen: Zelf verzonnen en heerlijk voor de liefhebbers van lekker gekruid eten.

N. Soltani

Klik hier voor Receptenindex